UAH EUR USD
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Збройний магазин "Крєчєт"
Графік роботи:

Понеділок - Субота: 9.00 до 17.00.

Неділя: вихідний.

0
Мій кошик
Опис

Тепловизійний бінокль Pulsar Accolade 2 LRF XP50 Pro – новинка 2021 року! Вперше модель була представлена ​​на віртуальній виставці SHOT Show 2021, яка в зв'язку з непростою епідеміологічною обстановкою проходила саме в такому форматі. Оновлена ​​версія Пульсар Акколейд 2 отримала цілий ряд технологічних удосконалень, які виводять тепловізійну наглядову оптику на абсолютно новий рівень. Модель зібрана на ультрасучасних Термодатчиком FPA, 640x480 @ 17µm (NETD<25 mK) від світового лідера індустрії – французької компанії Lynred by Sofradir&ulis. Потужна оптика надає користувачам широкий діапазон оптичного збільшення в межах від 2,5 до 20 разів. Не залишилося без уваги і програмне забезпечення приладу. Передові алгоритми обробки зображення на порядок підвищили якість картинки навіть сильно віддаленого об'єкта. Функції поліпшення якості до найдрібніших подробиць прорисовують деталі зображення, як самого об'єкта, так і елементів навколишнього оточення.

Дальність виявлення ростових об'єктів в 1800 метрів практично повністю закривають можливе коло завдань в будь-якій сфері: нічне полювання, пошуково-рятувальні операції, охоронні заходи, патрулювання території і так далі. Вбудований лазерний далекомір значно розширює функціонал бінокля, дозволяючи спостерігачам з високою точністю визначити відстань до цілі. Набір для користувача функцій робить процес поводження з біноклем гранично простим і зручним. Спостерігачам доступні різні режими роботи, набір кольорової палітри для кращого відображення і багато іншого. Вбудований відеопрогравач дозволить записати на відео всі моменти вдалих спостережень. Роликами ви можете поділитися з друзями в соціальних мережах або на своєму каналі YouTube. Модуль Wi-Fi підтримує роботу з будь-якими цифровими iOS і Android пристроями. Мобільний додаток Stream Vision дає можливість оновлювати ПО приладу, обмінюватися файлами, використовувати телефон або планшет як пульт дистанційного керування. Тепловізійний бінокль Пульсар Акколейд серії ПРО – ідеальне рішення для пошуку і спостережень за об'єктами в складних погодних умовах.

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 17µm (NETD<25 mK) Lynred;
  • Тип матриць - FPA (Focal Planar Array) SiO2 (аморфний кремній);
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц;
  • Германієвий об'єктив F50/f1.2 з фокусуванням від 5 м;
  • оптичне збільшення 2,5 – 20, цифровий зум х8;
  • Поле зору, градусів/м на 100м – 12.4x9.3/21.8x16;
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—1800 м;
  • Вбудований лазерний далекомір до 1000м, похибка±1м;
  • 4 режими роботи тепловізора: ліс, скелі, ідентифікація, призначений для користувача;
  • 8 колірних палітр відображення;
  • Кольоровий HD AMOLED дисплей роздільною здатністю 640х480 пікс;
  • Функція поліпшення якості зображення Image Detail Boost;
  • Вбудований фото і відео рекордер, 16 Гб вбудованої пам'яті;
  • Запис відео та фото в форматі 640х480 .avi/.jpg;
  • Модуль Wi-Fi. Інтеграція з iOS і Android пристроями;
  • Мобільний додаток Stream Vision;
  • Можливість оновлення програмного забезпечення;
  • Міцний корпус із сплавів магнію, Вологозахист (клас IPХ7);
  • Оновлена ​​система живлення li-Ion Battery Pack IPS7
  • Час автономної роботи до 9 годин;
  • Можливо підключення зовнішнього джерела живлення;
  • Штативний адаптер 1/4"
  • Діапазон робочих температур -25°C .. + 50°С;
  • Габарити 164x130x64 мм;
  • Вага 0,7 кг.

Тепловізійний модуль

Основні зміни в лінійці біноклів Accolade 2 сери Pro торкнулися тепловізійного модуля. Вперше в продукції Pulsar застосовані новітні матриці – приймачі теплового випромінювання від світового лідера індустрії Lynred by Sofradir&ulis (Франція). Це неохолоджувані мікроболометр на основі аморфного кремнію (SiO2) найвищої продуктивності FPA (Focal Planar Array). Розмір монокристалів 384x288 pix, крок детектора 17µm. Рекордним показником тут є поріг температурної чутливості NETD (Noise Equivalent Temperature Difference), який дорівнює<25 mк. Такі технології вперше представлені в приладах для цивільного ринку, раніше використовувалися виключно військовими. Прилад здатний вловити мінімальні температурні відхилення на поверхні об'єкта, що спостерігається, що дозволяє тепловізора перетворити отриманий сигнал в висококласне і чітке зображення навіть при нульовій видимості.

Спектральний діапазон чутливості матриць від 8 до 14 мкм повністю задовольняє вимогам для виявлення сигналів, що випромінюються об'єктами в довгохвильовій частині ІК спектру. Земна атмосфера не створює перешкод і тепловізор здатний чітко «бачити», не тільки при повній відсутності освітлення, але і крізь перепони у вигляді густого туману, диму або сильного снігопаду. Висока швидкість зміни кадрів тепловізійного модуля (50 Гц) дозволяє з комфортом відстежувати навіть швидко рухомі об'єкти.

Об'єктив

Бінокль Accolade 2 LRF XP50 Pro оснащений потужним об'єктивом F50/f1.2 здатним пропустити достатню кількість корисного сигналу для побудови якісного зображення навіть сильно приділений об'єкта. Передня лінза виготовлена ​​з Германія ( 32 Ge), який на відміну від стекол приладів спостережної оптики повністю прозорий в необхідному діапазоні електромагнітного випромінювання. Користувачам доступний діапазон оптичного збільшення від 2,5 до 20х. Кратність можна змінювати плавно (кнопка на корпусі), так і дискретно з кроком х8. Кут поля зору 12,4°x 9,3°дозволяє бачити область простору на видаленні в 100 метрів рівну 21,8 х 16м. Цього цілком достатньо для пошуку теплоконтрастних об'єктів на великих відкритих просторах або спостережень за групою тварин. Мінімальна дистанція фокусування складає всього 5 метрів. Закривається об'єктив кришкою з надійним відкидним механізмом.

Дальність виявлення 1800 м

Accolade 2 LRF XP50 Pro має безпрецедентну дальність виявлення – до 1800 метрів. На заваді для пошуку і спостережень за об'єктами тваринного світу не стануть несприятливі погодні умовах і повна відсутність освітлення. Таких результатів вдалося досягти завдяки длиннофокусной германієвої оптиці і високочутливим тепловізійним сенсорам 384x288 pix. @ 17µm (NETD<25 mK). Бінокль з тепловізором – ідеальний помічник в тих випадках, коли необхідно виявити об'єкт на максимальному видаленні в умовах поганої видимості.

Вбудований лазерний далекомір

Наявність далекоміра значно розширює функціональні можливості приладу. Існує багато ситуацій, де знання точної дистанції до об'єкта грає ключову роль. Прилад має вбудований далекомір з класом лазерної апаратури 1, згідно BS/EN 60825-1: 2014. Працює в невидимому для зору людини і тварин діапазоні з довжиною хвилі 905 нм. Далекобійність моделі становить близько 1 кілометра, похибка вимірювань±1м. Показання відображаються на головному екрані. Далекомір може працювати в двох режимах: безперервне сканування і одиночне вимір.

Режими роботи тепловізора

Для зручності спостережень в різних умовах користувачам доступний вибір з 4 режимів роботи тепловізійного модуля. У кожному з них є встановлені заводські налаштування, яскравості, контрасту і шумоприглушення. У режимі реального часу можна вибирати найбільш оптимальні параметри роботи приладу для вирішення різних завдань.

Доступними параметрами:

  • «Ліс»
  • «Скелі»
  • «Ідентифікація»
  • «для користувача» .

Режим «Ліс» призначений для спостережень в умовах з низьким температурним контрастом. Це можуть бути великі відкриті простори на тлі лісових масивів, схилів пагорбів, гір. Високий рівень деталізації і контрастування забезпечить гарне зображення цілі в поганих умовах видимості при низьких температурах навколишнього повітря.

Режим «Скелі» підходить для спостережень в умовах з високим температурним контрастом між поверхнею об'єкта і елементами навколишнього оточення. Це, як правило, при настанні сутінків після спекотного дня, а також на схилах нагрітих сонцем скелястих гір. Тепловізор зможе чітко виділити об'єкт на загальному теплом тлі.

Режим «ідентифікація» має налаштування з максимальним рівнем контрастування і деталізації. Рекомендований до застосування при необхідності ідентифікації об'єкта в складних погодних умовах, коли необхідно чітко розглянути об'єкт і визначити, наприклад, трофейних тваринного або терпить лихо людини.

Режим «для користувача» дозволяє, на базі будь-якого з попередніх, змінити налаштування яскравості і контрастування. Таким чином, можна підібрати оптимальні параметри для роботи приладу в певних умовах.

Функція Image Detail Boost

В продукції компанії Pulsar дана опція вперше з'явилася тільки в 2020 році і відразу звернула на себе підвищену увагу. В основі роботи програмної функції Image Detail Boost лежать унікальні і патентовані алгоритми обробки зображення, що дозволяють на порядок підвищити якість картинки. Конвертувати зображення отримало максимальний рівень деталізації. Для спостережень доступні не тільки найдрібніші деталі на поверхні цілі, а й невеликі елементи навколишнього оточення: дрібна трава, листя дерев, шерсть тварин, тінь і так далі. Чи включається опція в меню швидкого доступу.

Функція картинка в картинці

Опція PiP – &Laquo;картинка в картинці» може бути активована в меню бінокля. При включенні на основний екран виводиться додаткове вікно, в якому спостерігач може бачити збільшену центральну область. Вікно займає 10% відсотків від загальної площі і не заважає користувачеві візуально контролювати обстановку навколо об'єкта, що спостерігається. Зручна опція дозволяє з максимальною ефективністю розпізнати об'єкт, і збільшеним зображенням чітко його ідентифікувати.

Кольорові палітри

Тепловизійний бінокль Пульсар Акколейд (Pulsar Accolade) 2 LRF XP50 Pro має 8 різних колірних схем відображення. Можна вибрати такі варіанти:

  • Гарячий білий (White Hot);
  • Гарячий чорний (Black Hot);
  • Гарячий червоний (Red Hot);
  • Веселка (Rainbow);
  • Ультрамарин (ultramarine);
  • Червоний монохромний (Red Monochrome);
  • Сепія (Sepia), жовтувато-коричневий колір;
  • Фіолетовий (Violet).

В залежності від умов, в яких ведеться спостереження або передбачуваних завдань по визначенню і ідентифікації типу об'єктів, спостерігач може вибрати найбільш оптимальні параметри колірного рішення. Кольорові палітри з висококонтрастними (гарячими) відтінками: White Hot», «Black Hot» і «Red Hot» найбільш ефективні при пошуку об'єктів на великій відкритій території. Теплі об'єкти будуть максимально чітко виділені на холодному тлі навколишнього оточення. Палітри рекомендовані також для спостережень в повній темряві і при поганих умовах видимості.

М'які відтінки кольорової палітри «ultramarine» і «Rainbow» краще використовувати при спостереженні на коротких дистанціях. Глибина колірних відтінків дає можливість виділити найбільш «гарячі» місця цілі, за якими можна орієнтуватися при ідентифікації. При необхідності проведення тривалих стаціонарних спостережень рекомендовані до застосування палітри з теплими відтінками:&Laquo;Red Monochrome», «Sepia» і «Violet». М'які тони колірної гами не напружують зір і дозволяють без втоми проводити спостереження за кілька годин.

Повнокольоровий HD AMOLED-дисплей і стереоскопічний окулярний блок

Бінокулярна система, як ніяка інша природним чином підходить для людського зору. Спостереження двома очима дозволяє краще розгледіти той чи інший об'єкт на слабовираженном тлі. Крім того, спостереження двома очима менш утомливо і не викликає втоми. Окулярний блок оснащений повнокольоровим AMOLED мікродісплеев з роздільною здатністю 640х480 пікс, частота зміни кадрів 50 Гц. Лінзова система блоку надає спостерігачам повнорозмірне і якісне зображення з великою глибиною колірних відтінків. Регулювання міжзіничної відстані в межах 56-71 мм дає можливість підлаштувати прилад для дитини і дорослого, а діоптрійна коригування зображення (±дптр) допоможе підібрати оптимальні параметри для людей з вадами зору. Технологією AMOLED мають рекордно низький рівень енергоспоживання і прекрасно адаптовані до умовах роботи при низьких температурах навколишнього повітря. Для захисту той бічних засвічень і виключення можливості демаскування спостерігача на кожному окулярі є гумові Наочники скошеної форми. Винос вихідної зіниці – 16 мм. Для економії енергії світіння дисплея можна відключити.

Вбудований фото- і відеорекордер і 16 ГБ внутрішньої пам'яті

Вбудований відеорекордер перетворює наглядова прилад в справжній медіакомплекс, дозволяючи, не тільки проводити спостереження, а й записувати на відео, все, що потрапляє в поле зору бінокля. Об'єм внутрішньої пам'яті в порівнянні з попередніми моделями збільшений до 16 Гб. Місця досить для більш 10-ти годин безперервного відео або 100 000 фотографій. Дані пишуться в звичних форматах: .avi і .jpg з роздільною здатністю 640х480. Забрати файли можна відразу декількома способами: за допомогою прямого кабельного з'єднання Micro USB або бездротовим способом, по стандартному протоколу Wi-Fi. Згодом ролики можна переглядати на будь-якому цифровому пристрої, ділитися в соціальних мережах, розміщувати на популярних відеохостінгових платформах і так далі.

Додаток Stream Vision

Програмне забезпечення бінокля підтримує роботу з відомим мобільним додатком від Pulsar - «Stream Vision». Завантажити його можна в найпопулярніших магазинах App Store і Google Play, перейти в які можна, просто відсканувавши QR код на нашому сайті. Додаток дозволяє інтегрувати бінокль з будь-яким цифровим пристроєм під управлінням операційних систем iOS і Android. З'єднання відбувається по стандартному протоколу Wi-Fi. Дана програма надає користувачам цілий набір можливостей:

  • Мобільний видошукач;
  • Пульт дистанційного керування;
  • Фото і відеозапис;
  • Спільний доступ до файлів;
  • Оновлення ПЗ;
  • Виявлення руху;
  • Балістичний калькулятор.

За допомогою Stream Vision можна в режимі онлайн вести прямі трансляції на популярні стрімінговие платформи YouTube або Twitch.

 

Міцний вологозахищений корпус

Традиційно високий рівень захисту приладів Пульсар втілений і в моделі Pulsar Accolade 2 LRF XP50 Pro. Клас вологозахисту IPX7 гарантує працездатність чутливої ​​електронної начинки навіть в екстремальних умовах експлуатації. Бінокля не страшні будь-які погодні примхи у вигляді проливного дощу, мокрого снігу або пилової бурі. Діапазону робочих температур від - 25 до + 50°С дозволить експлуатувати прилад в будь-який час року в кліматичному поясі України. Корпус розрахований також і на високі ударні навантаження, йому не страшні падіння з 2-х метрової висоти і випадкові удари об гілки дерев або елементи екіпіровки. Все управління здійснюється за допомогою 4-х кнопок, розташованих на верхній частині корпусу. Ергономічне розташування і опуклі піктограми дозволяють маніпулювати налаштуваннями, не відриваючись від спостережень. У нижній частині корпусу розташований різьбовій адаптер 1/4"для кріплення бінокля на штатив.

Прогресивна система живлення Power Supply System B-Pack

Джерелом живлення служать батарея IPS7 ємністю 6,4 Ач, повністю зарядженого акумулятора вистачить на 9 годин безперервної роботи на максимально можливому навантаженні. Конструкція бінокля має можливість підключення зовнішнього джерела живлення типу Powerbank з інтерфейсом USB Type-В. Окремо доступні додаткові аксесуари: більш ємна батарея IPS14, ємністю 12,8 Ач, і контейнер для батарей або акумуляторів типорозміру LR6 (AA). Зовнішнє живлення рекомендовано при необхідності тривалих спостережень в умовах низьких температур.

Комплект поставки

  • Тепловизійний бінокль Accolade 2 LRF Pro;
  • Акумуляторна батарея IPS7;
  • Зарядний пристрій до акумуляторної батареї з мережевим пристроєм;
  • Кабель USB;
  • Чохол;
  • Шийний ремінь;
  • Серветка для чищення оптики;
  • Коротка інструкція з експлуатації;
  • Гарантійний талон.

Тепловізійний бінокль Pulsar Accolade 2 LRF XP50 Pro

Артикул 80034
В наявності
234 000.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Ціна 234000.00
Колір Чорний
Бренд PULSAR
Тип гарантії Виробник
Вага, г 700
Габарити, мм 164x130x64
Поле зору (в градусах) 12.4x9.3/21.8x16;
температура експлуатації -25°C .. + 50°С;
Клас захищеності IPХ7
Тип елементів живлення IPS7
Тип дисплея HD AMOLED
Дистанція виявлення, м (об'єкт висотою 1,7 м, освітленість 0,05 люкс (1/4 Місяця)) 1800
Роздільна здатність дисплея, пікс. 640х480
Дозвіл мікроболометр, пікс. 384x288
Частота зміни кадрів, Гц 50
Кратність (збільшення) 20
Цифрове учеліченіе, x
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Оплата и доставка

  • У разі відправки післяплатою, необхідний аванс 200 грн. Аванс буде врахований в ціні товару.
    Кредитною карткою в privat24.
    Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.
    Доставка товару (за винятком боєприпасів і зброї) здійснюється наступними транспортними компаніями:

    "Нова Пошта".
    Формується вартість доставки за рахунок ваги, обсягу посилки і дальності місця призначення. Є можливість відправки післяплатою.

    З тарифами та детальною інформацією про всі послуги транспортної компанії «Нова Пошта», можна ознайомитися на офіційних сайтах: http://novaposhta.ua.

    Відправлення здійснюється в день замовлення, якщо замовлення прийняте після здійснення всіх відправок, то він відправляється на наступний день.

    Термін доставки повністю залежить від обраної вами транспортної компанії і в середньому становить 1-2 дня.

    Корисні посилання:

    Адреси відділень у Вашому місті

    https://novaposhta.ua/office
    Відстеження замовленого товару за номером транспортної накладної

    https://novaposhta.ua/tracking
    Дані необхідні для оформлення замовлення:

    Прізвище Ім'я По батькові одержувача (повністю).
    Номер мобільного телефону.
    Місто і номер відділення транспортної компанії.
    Нагадуємо, термін зберігання замовленого вами товару в офісі Нової Пошти становить 5 днів.

    Для отримання товару Вам будуть необхідні:

    номер товарно-транспортної накладної (присланий вам за допомогою СМС);
    паспорт або права.
    Детальніше про доставку.

 

Готівкою при отриманні.
У разі відправки післяплатою, необхідний аванс 200 грн. Аванс буде врахований в ціні товару.
Кредитною карткою в privat24, LiqPay.
Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Гарантія від виробника.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.